“We willen het publiek graag eens wat anders laten horen dan die zielloze bonkedebonkmuziek. Los daarvan: je hoeft geen doorgewinterde jazz-fan te zijn om te horen dat dit te gek is. Het is toegankelijk en absoluut geen piepknor,” aldus Jules Deelder

De Deeldeliers is het nieuwste muziekproject van verhalenverteller, komediant, zanger, dichter, drummer, dj en jazzkenner Jules Deelder. Jules komt met al zijn disciplines aan bod, op muziek gezet door Bas van Lier. De Deeldeliers bestaat verder uit Erik Kooger (drums) en Boris van der Lek (sax).

Vanavond word je meegenomen in de gedachtenkronkels van Deelder: absurd, gevoelig, grof, ruig, triest, hilarisch, humoristisch, maar bovenal muzikaal! Kortom: een geordende chaos en een must voor iedereen die van muziek en woordkunst houdt. De show wordt afgetrapt en naderhand afgesloten door een DJ­-sessie van de Rotterdammer.