De ‘Deeldeliers’ is een muzikaal theaterprogramma van verhalenverteller, komediant, zanger, dichter, drummer, DJ en jazzkenner Jules Deelder en toetsenist Bas van Lier. In dit programma komt Jules met al zijn disciplines aan bod, op muziek gezet door Bas van Lier.┬áHet programma is een aaneenschakeling van muziekstijlen en voordrachten van Jules en Bas. De bezoeker wordt in dit programma moeiteloos meegenomen in de gedachtenkronkels van Jules. Om dan weer naar de mooiste muziek te luisteren en vervolgens middenin een nummer een typische Jules Deelder voordracht te horen. Het is absurd, gevoelig, grof, ruig, triest, hilarisch, humoristisch maar bovenal muzikaal!
De Deeldeliers: Jules Deelder (drums, DJ en vocalen), Bas van Lier (hammond orgel en vleugel), Erik Kooger (drums) en een mystery guest (saxofonist).

 

 

Klik hier om kaarten te bestellen bij de online kassa van theater De Stoep